The Blog

Wij hebben geen fysieke (boerderij)winkel. Ons vlees is te bestellen in onze webshop en wordt vanuit onze vrieskoeling naar elke bestemming in Nederland verzonden (exclusief de Waddeneilanden) op het door u gekozen bezorgmoment. Er is toch niets makkelijker dan vanuit je luie stoel je vlees te bestellen? Bezorgmomenten zijn van ma. t/m za. van 08.00 tot uiterlijk 18.00 uur. Kies alstublieft een bezorgmoment dat u thuis bent.

Waarom wij kiezen voor verzenden met Vers&Fijn

Wij verzenden onze pakketten via Vers&Fijn. Misschien voor u een onbekende naam, maar voor ons en onze producten een betrouwbare, duurzame partner.
– Continu gekoeld transport van -18 graden tot aan uw voordeur, de kwaliteit die wij leveren krijgt u thuis bezorgd.
– Track & Trace systeem, u krijgt de avond voor de bezorging een track&trace link met de verwachte bezorgtijd met een tijdsindicatie van 2 uur.
– Alleen recyclebare kartonnen dozen als verpakking, dus geen milieuvervuilende EPS/piepschuim dozen en geen gevaarlijk koudijs.
De verpakking kan in de papierbak of bij het oud papier.


De verzendkosten die wij hanteren

Een gekoelde bezorglijn kost meer dan een ‘basis’ bezorglijn zoals u misschien gewend bent van bekende transportdiensten. Verzenden is daarbij ook niet gratis à denk aan verpakkingskosten, personeelskosten en reiskosten. Wij maken de keuze om voor een eerlijke prijs onze producten aan te bieden met de daarbij behorende verzendkosten. In tegenstelling tot andere bedrijven die de prijs per kg. of product verhogen en wel gratis verzending aanbieden op elk pakket.

Verzendkosten:

bestelling tot € 250 → €10,95

bestelling vanaf € 250 → Gratis!
Tip: Bestel samen met familie, vrienden of buren om de verzendkosten te delen.

Wet bederfelijk voedsel en waren

Retourneren van ons vlees is niet mogelijk. Dit komt omdat onze producten, die bederfelijk zijn,  vallen onder de wet voedsel en waren. Mocht u toch niet tevreden zijn over uw ontvangen product, ondanks de hoge kwaliteit die wij nastreven, stuur dan een mail naar hoevehisink@gmail.com. Dan kunnen we wellicht samen kijken naar een oplossing en/of tegemoetkoming.

Let op: De gewichten zijn streefgewichten. Doordat vlees een natuurproduct is en slachten ambachtelijk handwerk is kunnen de gewichten enigszins afwijken. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Your review*

Name*

Email*

Website*